bredbånd

Strømafbrydelse i KBH

Der var strømafbrydelse i hele København i sidste uge. Når det sker, bliver hele byen lammet et en ret fascinerende måde. Ingen kan gøre ting, som de plejer at gøre, og alle bliver en smule paniske. Stearinlysene blev hurtigt hevet frem på den café, jeg havde installeret mig på, og dem der havde kontanter, måtte betale med dem. Det var egentlig meget hyggeligt.

Nu hvor det var helt mørkt og det eneste lys kom fra stearinlys, fik jeg automatisk lyst til at smutte hjem under dynen, malke lidt på bredbåndet og streame en god film. Men, surprise surprise, bredbåndet bruger selvfølgelig også strøm. Dét er så meget, jeg er afhængig af internettet. Jeg tænker ikke en gang over, at det er noget, der skal bruge strøm for at fungere. Det er der bare. Men. Det var det jo så altså ikke. Det gik op for mig, da jeg havde lavet the (på gaskomfuret), købte chokolade (med kontanter) og sat mig til rette i sofaen, og min (heldigvis fuldt opladede) computer kom op med at vindue, hvor der stod, at den ikke kunne oprette forbindelse til bredbånd.

Der gik faktisk næsten to døgn, før mit internet kom tilbage. Strømmen kom igen forholdsvist hurtigt, men åbenbart skal vores modem genstartes, når strømmen har været taget fra det. Og som mit held ville det, så var vores internetansvarlige i sommerhus, og han er den eneste, der har adgang til boksen med modemet. Altså, intet internet til mig i to dage. Til gengæld fik jeg læst en hel god bog, og fik øjenne lidt på for, hvor afhængig jeg egentlig er af min normalt meget velfungerende bredbånd.

 

 

Photo credit: http://www.mercatorcargo.co.uk/2013/02/importing-candles-into-the-uk/

 

Skriv et svar